Englannin Valioliigassa tapahtuu jänniä juttuja viikonloppuna kun tulevana sunnuntaina eli 28. huhtikuuta 2024 Bournemouth ja Brighton kohtaavat toisensa Vitality Stadiumilla. Ottelun aloituspotku potkaistaan kello 16.00 Suomen aikaa. Viimeiset kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja tällä kertaa panoksena on korkeampi sarjasijoitus, lähellä TOP 10:iä. Käy aina lukemassa Bournemouth pelien ennakot sivuiltamme.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kymmenen viimeistä kohtaamista näiden joukkueiden välillä ovat tuottaneet neljä voittoa Bournemouthille, viisi voittoa Brightonille ja yksi ottelu on päättynyt tasatulokseen. Joukkueet kohtasivat viimeksi syyskuussa 2023, jolloin Brighton voitti maalein 31.

Bournemouth on pelannut viime aikoina vaihtelevasti. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet kaksi voittoa, tasapelin ja kaksi tappiota. Kotikentällä joukkue on pystynyt pitämään pintansa, sillä se ei ole hävinnyt neljään otteluun.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 31, Aston Villa vs Bournemouth (21.04.2024)
  2. 22, Bournemouth vs Manchester United (13.04.2024)
  3. ja 21, Luton vs Bournemouth (06.04.2024)
  4. 10, Bournemouth vs Crystal Palace (02.04.2024)
  5. 21, Bournemouth vs Everton (30.03.2024)

Brighton on puolestaan pärjännyt viimeisissä otteluissaan kohtalaisesti. Se on nyt kuitenkin voittanut Bournemouthin kolme kertaa peräkkäin.

Brightonin viisi viimeisintä ottelua

  1. 11, Burnley vs Brighton (13.04.2024)
  2. 03, Brighton vs Arsenal (06.04.2024)
  3. ja 00, Brentford vs Brighton (03.04.2024)
  4. 21, Liverpool vs Brighton (31.03.2024)
  5. 10, Brighton vs AS Roma (14.03.2024, UEFA Eurooppa-liiga)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (24.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Sarjataulukon mukaan Brighton on kaksi pistettä Bournemouthin edellä. Jos Brighton voittaa, se siirtyy vahvemmin keskikastiin ja jättää Bournemouthin taakseen. Kymmenen parhaan joukossa olisi tilaa vielä näillekin joukkueille. Jos taas Bournemouth voittaa, joukkueet ovat tasapisteissä.

Ennuste antaa Brightonille voiton mahdollisuuden 32 % ja tasapelin todennäköisyyden on 26 %. Bournemouthin voiton todennäköisyys on artikkelin kirjoitushetkellä 42 %. Sarjataulukon ja ennusteen perusteella hyvältä vaikuttaisi vedonlyönti, jossa valitaan joko tasapeli tai Bournemouthin voitto.

Prosentit lähentelevät toisiaan tällä hetkellä kiivaasti. Kumpikaan joukkue ei ole ennusteiden mukaan täydellinen voittajasuosikki. Tasapelikin on äärimmäisen mahdollinen lopputulos. Kuten historia opettaa, jokainen jalkapallo-ottelu on omanlaisensa maaleineen, tapahtumineen ja maalipaikkoineen. Nähtäväksi jää, miten tässäkin ottelussa tulee käymään.

 

Bournemouth pelien ennakot luettavissa sivuiltamme hyvissä ajoin ennen pelejä.