Päättynyt Valioliigaottelu Aston Villan ja Nottingham Forestin välillä tarjosi katsojille maalijuhlaa. Aston Villa voitti ottelun lopulta maalein 42 lähes tasaisen pelin jälkeen Villa Parkissa. Osuma-avaus nähtiin jo neljännellä peliminuutilla, kun Aston Villan Ollie Watkins onnistui maalinteossa Leon Baileyn syötöstä. Ottelun lopputulos sai aikaan nousevan kiihkon joukkueiden, pelaajien sekä faniensa keskuudessa. Käy lukemassa vetovinkit Aston Villa peliin ennen peliä ja pysy aallonharjalla.

Ennakko-odotukset olivat Aston Villan eduksi, mutta vierasjoukkue Nottingham Forest onnistui antamaan hyvän vastuksen Aston Villalle, sen havitellessa voittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää, sen voi katsoa vielä myöhemminkin tallenteena. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Maalirikas taistelu

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin jo kolme maalia, kun Aston Villa onnistui kahdesti ja Nottingham Forest kertaalleen. Douglas Luiz teki kaksi maalia Aston Villalle ja Moussa Niakhate teki yhden maalin Nottingham Forestille.

Toisella puoliajalla syntyi vielä kolme maalia, kun Aston Villa iski kerran ja Nottingham Forest onnistui kahdesti. Nottingham Forestin maaleista vastasivat Morgan Gibbs-White ja Moussa Niakhate. Ottelun viimeisestä maalista vastasi Aston Villan Leon Bailey.

Vaihdot ja varoitukset

Ottelun aikana molemmat joukkueet hyödynsivät kaikki sallitut pelaajavaihdot. Aston Villa vaihtoi muun muassa Pau Torresin Calum Chambersiin ja Álex Morenon Lucas Digneen.

Nottingham Forest sen sijaan teki muun muassa seuraavat vaihdot: Taiwo Awoniyi korvattiin Andrew Omobamidelella ja Felipe vaihdettiin Divock Origiksi. Varoitusten suhteen Nottingham Forest oli ottelussa aggressiivisempi kahdella varoituksella, kun taas Aston Villa sai yhden varoituksen.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Aston Villa vs Nottingham Forest

  1. Laukaukset 16 vs laukaukset 10
  2. Hallinta 59 % vs hallinta 41 %
  3. Laukaukset maalia kohti 6 vs laukaukset maalia kohti 3
  4. Syötöt 512 vs syötöt 372
  5. Syöttötarkkuus 91 % vs syöttötarkkuus 86 %
  6. Vapaapotkut 7 vs vapaapotkut 16
  7. Keltaiset kortit 1 vs keltaiset kortit 2
  8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
  9. Paitsiot 1 vs paitsiot 2
  10. Kulmapotkut 7 vs kulmapotkut 2

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Aston Villa peliä koko ajan.

Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Aston Villa on sijalla neljä, 52 pisteellään ja Nottingham Forest sijalla 16, 24 pisteellään.

Muut huomiot ottelusta

Erikoista ottelussa oli muun muassa se, että monet pelaajat onnistuivat maalinteossa vain muutaman minuutin peliajan jälkeen kentälle astumisesta. Morgan Gibbs-White iski palloon 33 minuuttia kentälle tultuaan, Leon Bailey teki maalin 29 minuutin pelin jälkeen ja Ollie Watkins onnistui maalissa 86 minuuttia kentälle astumisestaan. Nottingham Forestin Moussa Niakhate puolestaan teki kauden ensimmäiset maalinsa Valioliigassa tässä ottelussa.

Ennakkosuosikki piti pintansa

Ottelun lopputulos oli linjassa ennakkosuosikkina pitämämme Aston Villan suorituksen kanssa. Vaikka Nottingham Forestin pelaajat taistelivatkin ottelun ja luovuttaa ainoastaan 2 maalin marginaalilla, Aston Villa pystyi pitämään johtonsa loppuun asti ja voitti ottelun 42. Itse ottelu tarjosi katsojille sekä jännitystä että viihdettä toinen toistaan hienompien maalien muodossa.

 

Löydät ennakkoon Vetovinkit Aston Villa peliin aina tuoreena sivuiltamme. Lue myös edellisen kohtaamisen ennakko ja lopputulos.