Valioliigan huhtikuinen ottelu oli täynnä tunnelmaa, kun Aston Villa isännöi Bournemouthia Villa Parkissa. Aston Villa otti selkeän voiton lukemin 3‒1, joka jätti Bournemouthin jälleen maalivahdin taakse. Voitto oli tärkeä Aston Villalle, joka on nyt pystynyt säilyttämään tappiottoman tilanteensa kolmen viimeisen pelin ajan ja on myös voittanut kolme viimeistä kotipeliään. Aston Villa pelien lopputulokset voit aina tarkistaa sivuiltamme.

Ennakko-odotukset olivat Aston Villan eduksi, mutta vierasjoukkue Bournemouth onnistui antamaan hyvän vastuksen Aston Villalle, sen havitellessa murskavoittoa. Jäikö ottelu näkemättä? Ei hätää. Sen voi katsoa tallenteena vielä myöhemminkin. Ottelun tallenteen voi katsoa maksullisesta Viaplay-palvelusta.

 

Maalikooste

Heti pelin alusta lähtien Aston Villa osoitti, miksi he ovat yksi Englannin parhaista joukkueista. Bournemouth pääsi ensimmäisenä maaliin Dominic Solanken rangaistuspotkulla 31. minuutilla, mutta Aston Villa ei antanut tämän häiritä itseään.

Morgan Rogers tasoitti pelin 46. minuutilla Leon Baileyn syötöstä. Moussa Diaby vei Aston Villan johtoon 57. minuutilla Ollie Watkinsin syötöstä ja Leon Bailey vahvisti voiton 78. minuutilla, jälleen Watkinsin syötöstä.

Vaihdot ja varoitukset

Peliin tulleet vaihdot ja varoitukset kuvastivat ottelun intensiivistä luonnetta. Aston Villa teki vaihdoksia ottelun viimeisillä minuuteilla; Leon Bailey korvattiin Diego Carlossa, Moussa Diaby vaihdettiin pois Jhon Duránin hyväksi ja Matty Cash vaihtui Kaine Kesler-Haydenin kanssa.

Bournemouthissa taas oli vilkasta vaihtopenkillä; Adam Smith vaihdettiin pois Max Aaronsin hyväksi, Marcos Senesi korvattiin Antoine Semenyolla ja 76. minuutilla Ryan Christie vaihdettiin pois Alex Scottin hyväksi samoin kuin Justin Kluivert Philip Billingille. Myös Dango Ouattaralle haettiin korvaaja 82. minuutilla, kun Enes Ünal hyppäsi kentälle.

Muita huomioita ottelusta

Pelin aikana kiinnostavaa oli nähdä, kuinka Bournemouth käytti kaikki sallitut vaihdot, kun taas Aston Villa keskittyi voiton turvaamiseen. Aston Villan Leon Bailey sekä Moussa Diaby tekivät molemmat maalin vain hetki kentälle tulonsa jälkeen; Bailey 10 minuuttia kentälle tulosta ja Diaby 33 minuuttia kentälle tulosta.

Ottelun statistiikan mukaan Aston Villa pitivät palloa 57 % ajasta, kun Bournemouthilla oli pallo 43 % ajasta. Bournemouth sai yhteensä kolme keltaista korttia ja Aston Villa yhden.

Joukkuetilastot näyttivät Valioliiga-ottelusta seuraavaa

Aston Villa vs Bournemouth

  1. Laukaukset 14 vs laukaukset 14
  2. Hallinta 57 % vs hallinta 43 %
  3. Laukaukset maalia kohti 4 vs laukaukset maalia kohti 6
  4. Syötöt 473 vs syötöt 353
  5. Syöttötarkkuus 84 % vs syöttötarkkuus 82 %
  6. Vapaapotkut 8 vs vapaapotkut 14
  7. Keltaiset kortit 1 vs keltaiset kortit 3
  8. Punaiset kortit 0 vs punaiset kortit 0
  9. Paitsiot 3 vs paitsiot 3
  10. Kulmapotkut 8 vs kulmapotkut 4

Kuten tilastoista saattaa huomata, vei Aston Villa peliä lähes koko ajan. Sarjataulukon osalta toteamme seuraavaa. Ottelun myötä Aston Villa on sijalla neljä, 66 pisteellään ja Bournemouth sijalla 13, 42 pisteellään.

 

Aston Villa pelien lopputulokset voit tarkistaa pelien jälkeen täältä.

Lue myös ottelun ennakko meiltä.