Aston Villa pelin ennakko: Keskittymistä vaativa Valioliiga ottelu odottaa joukkueiden lisäksi Aston Villan kannattajia, kun Aston Villa isännöi Bournemouthia sunnuntaina 21.4.2024 klo 17.00 Suomen aikaa legendaarisella Villa Parkin –stadionilla. Koska ottelun panos on suuri molemmille joukkueille, odotamme intensiivistä ja viihdyttävää ottelua.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Aiemmat kohtaamiset

Kahdeksan viimeisen kohtaamisen saldo on suurin piirtein tasainen, mutta joka kerta pisteiden jako on ollut reilu. Aston Villa on voittanut kolme kertaa, kun taas Bournemouth on mennyt ohi peräti neljä kertaa. Viimeisimmässä kohtaamisessa kumpikaan joukkue ei onnistunut irrottautumaan toisistaan, sillä ottelu päättyi 2‒2-tasapeliin.

Aston Villa taistelee uutterasti urheilun yläkastissa, mikä on näkynyt viimeisimmässä pelivireessä. Viidestä viimeisestä ottelustaan he ovat voittaneet kaksi, pelanneet tasan yhden ja hävinneet kaksi.

Aston Villan viisi viimeisintä ottelua

  1. 0‒2, Arsenal vs Aston Villa (14.04.2024)
  2. 2‒1, Aston Villa vs Lille (11.04.2024, UEFA Euroopan Konferenssiliiga)
  3. 3‒3, Aston Villa vs Brentford (06.04.2024)
  4. 4‒1, Manchester City vs Aston Villa (03.04.2024)
  5. 2‒0, Aston Villa vs Wolves (30.03.2024)

Bournemouth on toisaalta selviytynyt yllättävän hyvin sarjataulukon keskikastin haasteista. He ovat viimeisissä viidessä ottelussaan voittaneet kolme, tasanneet yhden ja hävinneet yhden.

Bournemouthin viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, Bournemouth vs Manchester United (13.04.2024)
  2. ja 2‒1,Luton vs Bournemouth (06.04.2024)
  3. 1‒0, Bournemouth vs Crystal Palace (02.04.2024)
  4. 2‒1, Bournemouth vs Everton (30.03.2024)
  5. 4‒3, Bournemouth vs Luton (13.03.2024)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellossa olevat pelaajat

Ottelun alla molemmilla joukkueilla on poissaoloja, mutta tässä vaiheessa ei ole tarkkaa tietoa pelaajista, jotka ovat varmuudella sivussa ottelusta. Jos tähän otteluun molemmat joukkueet tulevat ilman suurempia loukkaantumisia tai pelikieltoja. Tämä avaa valmentajille mahdollisuuden parhaiden pelaajiensa valitsemiseen ja strategisten ratkaisujen tekemiseen. Pelaajatilanteet selviävät lähempänä ottelupäivää.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (17.04.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Ennusteiden avulla odotamme hyvää mahdollisuutta voitolle tai tasapelille Aston Villalle. Tällä hetkellä he ovat 54 % todennäköisyydellä voittajakandidaatit. Bournemouthin todennäköisyys voittoon on 23 % ja tasapelin mahdollisuus 23 %.

Molempien joukkueiden sijoitusten mukaan Aston Villa saattaa vahvistaa sijoituksensa neljännellä sijalla, kun taas Bournemouth voi joko kivuta sarjataulukossa tai laskea entisestään sarjataulukossa alaspäin. Nähtäväksi jää, miten ottelussa tulee lopulta käymään. Älä missaa tätä ottelua.

 

Aston Villa pelin ennakko on aina hyvissä ajoissa luettavissa meiltä.