Lauantai-iltana 24.2.2024 klo 22.00 Suomen aikaa on neljäs sija Valioliigassa uhattuna, kun Arsenal isännöi Newcastlea Emirates-stadionillaan. Molemmat joukkueet haluavat näyttöpaikkansa ja voitto olisi molemmille tärkeä ottaakseen sarjan kärkipaikkaa.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa kummalle tahansa joukkueelle. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Älä siis missaa tätä ottelua! Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Ja huomioithan että saat aina ajanmukaiset ja tuoreet vetovinkit Arsenal peleihin suoraan meidän sivuiltamme.

Aiemmat kohtaamiset

Arsenal on voittanut kymmenestä viimeisestä kohtaamisesta seitsemän ja Newcastle kaksi. Kertaalleen on päädytty tasapeliin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Newcastlen 1‒0 voittoon 4.11.2023.

Arsenalin viisi viimeisintä ottelua

Arsenal on näyttävässä iskussa ollen voittanut viidestä viime pelistään jokaisen. Seuraavassa voitot listattuna:

  1. 0‒5, Burnley vs Arsenal (17.02.2024)
  2. ja 0‒6, West Ham vs Arsenal (11.02.2024)
  3. 3‒1, Arsenal vs Liverpool (04.02.2024)
  4. 1‒2, Nottingham Forest vs Arsenal (30.01.2024)
  5. 5‒0, Arsenal vs Crystal Palace (20.01.2024)

Newcastlen viisi viimeisintä ottelua

  1. 2‒2, Newcastle vs Bournemouth (17.02.2024)
  2. ja 2‒3, Nottingham Forest vs Newcastle (10.02.2024)
  3. 4‒4, Newcastle vs Luton (03.02.2024)
  4. 1‒3, Aston Villa vs Newcastle (30.01.2024)
  5. 0‒2, Fulham vs Newcastle (27.01.2024)

Newcastlella on myös hyvä voittoputki neljässä viimeisessä ottelussa, vaikka se erosi hieman viimeisimmästä tasapelistään Bournemouthin kanssa.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Loukkaantumiset ja mahdolliset pelikiellot ovat keskeinen tekijä ottelun lopputuloksen kannalta. Tämä tilasto selvenee vasta ottelupäivänä. Artikkelin kirjoitushetkellä (21.02.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Markkinoilla olevien vedonlyöntikertoimien perusteella käy ilmi, että Arsenalin kotivoitto on todennäköisin tulos. Kuitenkin, kun otetaan huomioon Newcastlen viimeaikainen hyvä vire, mahdollinen tasatulokseen tai jopa ottelun voiton viejäksi, ei olekaan niin selvä vastaus.

Lopputulos vaikuttaa molempien joukkueiden asemaan sarjataulukossa. Arsenal taistelee kiihkeästi kakkospaikastaan Liverpoolin kanssa, kun taas Newcastle toivoo nousevansa sijoituksellaan ylemmäksi. Molempien joukkueiden tavoitteena on yltää mahdollisimman korkealle sarjataulukossa.

Arviot ottelun lopputuloksesta voivat yllättää

Odottaa voidaan jälleen jännittävää ottelua, jossa molemmat joukkueet tulevat varmasti pistämään parastaan. Arsenal ja Newcastle pitävät myös silmänsä tiukasti kiinni ottelun tuloksessa. Loppujen lopuksi kyseessä on kuitenkin jalkapallo-ottelu, ja kuten tiedämme – mitä vain voi tapahtua.

Kun otetaan huomioon joukkueiden vaikuttava suorituskyky viimeaikaisissa otteluissa, hyvä vedonlyöntivinkki olisi lyödä vetoa tuplamahdollisuudesta: joko ottelu päättyy tasapeliin ja/tai jomman kumman voittoon. Ennusteen mukaan Arsenalin voiton todennäköisyys on 70 % ja tasapelin 17 %, kun taas Newcastlella on vain 13 % mahdollisuus voittaa.

 

Kannattaa aina käydä tutustumassa ja lukemassa viimeisimmät vetovinkit Arsenal peleihin suoraan sivuiltamme. Lue myös vanhemmat artikkelit ennakko ja tulos.