Emirates-stadionilla on valmistauduttu tulevaan Valioliigan kohtaamiseen, kun Arsenal ja Crystal Palace ottavat mittaa toisistaan tulevana lauantaina, 20. tammikuuta klo 14:30 Suomen aikaa. Viimeiset kymmenen kohtaamista ovat suosineet Arsenalia, jonka on voittanut puolet otteluista, Palace on puolestaan voittanut vain kahdesti.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta.

Joukkueiden viimeisimmät ottelut

Arsenal näyttää vahvalta, sillä se on voittanut kolme edellistä otteluaan Crystal Palacea vastaan. Joukkueiden viimeisin kohtaaminen päättyi Arsenalin 1‒0 voittoon. Joukkueen viimeiset peleistä eivät ole kuitenkaan olleet erityisen vakuuttavia.

Arsenalin viisi viimeisintä ottelua

  1. 02, Arsenal vs Liverpool (07.01.2024)
  2. 21, Fulham vs Arsenal (31.12.2023)
  3. 02, Arsenal vs West Ham (28.12.2023)
  4. 11, Liverpool vs Arsenal (23.12.2023)
  5. 20, Arsenal vs Brighton (17.12.2023)

Crystal Palacen viime aikaiset tulokset ovat olleet keskinkertaisia. Vaikka he ovat saaneet vain kaksi voittoa viimeisistä kymmenestä ottelusta Arsenalia vastaan, heidän viime aikaiset esityksensä ovat lupaavia.

Crystal Palacen viisi viimeisintä ottelua

  1. 00, Crystal Palace vs Everton (04.01.2024)
  2. 31, Crystal Palace vs Brentford (30.12.2023)
  3. 21, Chelsea vs Crystal Palace (27.12.2023)
  4. 11, Crystal Palace vs Brighton (21.12.2023)
  5. 22, Manchester City vs Crystal Palace (16.12.2023)

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on jo toista viikkoa aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Joukkueiden sarjasijoituksissa on merkittävää eroa. Arsenal on neljäntenä 40 pisteellä ja Crystal Palace kahdestoista 21 pisteellään. Tämä tekee Arsenalista suuren suosikin tulevassa ottelussa Crystal Palacea vastaan. Sairastuvalla molemmilla joukkueilla on vahvuudestaan huomattavia poissaoloja. Loukkaantuneiden ja pelikieltojen takia sivussa olevien pelaajien nimilistaa odotetaan vielä.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (16.01.2023) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua.

Ottelun ennuste

Voittajasuosikeiksi ovat nousseet sekä Arsenal että tasoittava tulos. Kotivoiton todennäköisyys on 74 %. Vierasjoukkueen voiton todennäköisyys on vain 9 %. Tasapelin todennäköisyys on 17 %. Vaikka Crystal Palace on ollut viime aikoina iskukykyinen, ennakoidaan vahvemman Arsenalin vievän voiton kotistadionillaan.

Kaiken kaikkiaan tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä ja tärkeä molemmille joukkueille. Arsenal haluaa pitää kiinni nelossijastaan ja Crystal Palace pyrkii nousemaan pois pudotusviivan tuntumasta. Taktiikat ja pelityylit tulevat ratkaisemaan ottelun lopputuloksen.

Tuleva ottelu tulee olemaan jännittävä, vaikka ennustuksissa povattaisiin voittoa Arsenalille. Historia opettaa, että jokainen ottelu on omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen. Ei siis kannata missata tätä tulevaa ottelua, vaan varaa sopiva sohvapaikka valmiiksi.

 

Valioliiga pelien vedonlyönti onnistuu nyt hyvin esittelemiemme vedonlyöntisivujen kautta. Samalla saat luettua ennakot ja tulokset sivuiltamme.