Valmistaudu jännittävään Valioliiga-otteluun, kun Arsenal isännöi Brentfordia lauantaina 9.3.2024 klo 19.30 Suomen aikaa. Ottelu pelataan Emirates Stadiumilla, ja se tarjoaa paljon sekä kotijoukkueen että haastajan kannattajille. Viimeisimpien kohtaamisten perusteella Arsenalilla on selkeä tahtotila jatkaa voittoputkeaan. Arsenal ennakot aina tuoreena meiltä.

Näillä joukkueilla on vahva historia keskenään, mikä tekee ottelusta erittäin odotetun tapahtuman. Ottelua voi seurata suorana Viaplayn kautta tai livestriiminä Viasatin V Sport Footballin kautta. Ottelun näkee jälkeenpäin myös tallenteena.

Aiemmat kohtaamiset

Viimeisten seitsemän kohtaamisen perusteella Arsenal on ollut niskan päällä voittaen viisi ottelua. Brentford on onnistunut nappaamaan voiton kerran ja yksi ottelu on päättynyt tasatulokseen. Viimeisin kohtaaminen päättyi Arsenalin 1-0 voittoon 25.11.2023.

Arsenalin nykykunto on vahva. Joukkue on voittanut seitsemän viimeisintä otteluaan, ja viimeisimmät kotivoitot todistavat kotikenttäedun vahvuuden. Viimeisimmissä viidessä ottelussa Arsenal on voittanut jokaisen, mukaan lukien motivoituneet voitot Newcastlesta ja Sheffield Unitedista.

Arsenalin viisi viimeisintä ottelua

  1. 06, Sheffield Utd vs Arsenal
  2. 41, Arsenal vs Newcastle
  3. 10, FC Porto vs Arsenal, UEFA Mestarien liiga)
  4. 05, Burnley vs Arsenal
  5. ja 06, West Ham vs Arsenal

Brentfordin tilanne on hieman heikompi. Se on sijoittunut vain viidentoista parhaan joukkoon ja on kompuroinut viime otteluissaan. Heidän viimeisten viiden ottelunsa saldo on vain yksi voitto, yksi tasapeli ja kolme tappiota.

Brentfordin viisi viimeisintä ottelua

  1. 22, Brentford vs Chelsea
  2. 42, West Ham vs Brentford
  3. 10, Manchester City vs Brentford
  4. ja 14, Brentford vs Liverpool
  5. 02, Wolves vs Brentford

Joukkueiden edellisestä ottelusta tahoillaan on vain vajaa viikko aikaa, joten ovatkohan molemmat joukkueet valmistautuneet tulevaa ottelua varten. Saa nähdä. Kuten historia opettaa, on jokainen ottelu omanlaisensa, maaleineen, maalipaikkoineen ja onnistumisineen.

Loukkaantumiset ja pelikiellot

Datasta ei käy ilmi pelaajien loukkaantumisia tai pelikieltoja. On silti tärkeää pitää silmällä mahdollisia muutoksia ennen ottelua, sillä näillä tiedoilla voi olla merkittävä vaikutus ottelun lopputulokseen.

Tiedoilla loukkaantuneista ja pelikielloista voi olla suuri vaikutus otteluun, eikä tämä ottelu ole poikkeus. Vastustajajoukkue käyttää tätä hyväkseen. Artikkelin kirjoitushetkellä (05.03.2024) tiedossamme ei kuitenkaan ollut vielä joukkueiden viimeisimpiä kokoonpanoja. Tiedot kokoonpanoista ilmoitetaan vasta lähempänä ottelua

Ennusteet ja vedonlyöntivinkit

Pelin ennustetaan menevän Arsenalin hyväksi ja siihen kannattaa panostaa. Heidän voittoputkensa ja kotikenttäedun huomioon ottaen +1.5 maalia saattaa olla hyvä panostus. Pelin tulos vaikuttaa joukkueiden asemaan sarjataulukossa. Arsenal taistelee mestaruudesta, kun taas Brentford hakee pisteitä pysyäkseen putoamiskamppailusta pois.

Ottelun voittajasta ollaan melko yksimielisiä; tilastot suosittelevat asettamaan panoksen Arsenalille. Sen voiton todennäköisyydeksi on arvioitu peräti 79 %. Tasapelin todennäköisyydeksi arvioidaan 13 %. Brentfordin voiton puolesta ollaan vain 8 prosenttisesti. Miten siis ottelussa lopulta käy?

Säätiedot eivät näytä estävän ottelua, joten voimme odottaa kiihkeätaistoa sillä Arsenalin ja Brentfordin fanit eivät halua missata tätä ottelua.

 

Lue meiltä aina ajoissa Arsenal ennakot jotta pysyt paremmin peleissä kärryllä. Katso mitä tapahtui joukkueiden edellisessä kohtaamisessa ja lue myös ennakko siitä.