Liiga logo

Liigassa painitaan lauantaina vielä täysi 7 ottelun Liigakierros. Playoffs paikkoja on jo jaettu ja tällä kierroksella jatkoon pääsijöitä selvinnee vielä lisää. Viimeiset pahnan pohjimmioset ovat myös selvillä, joten kaikissa otteluissa ei enää panosta juuri ole. Voit tarkistaa päivän otteluiden kertoimet vaikka NordicBetiltä.

HIFK – Kärpät 1

Perjantaisessa ottelussa HIFK kaatoi Kärpät vieraissa 5 – 1 ja heti perään Helsingissä joukkueet kohtaavat jälleen lauantaina. Kotijoukkueen uusi hankinta Juha-Matti Aaltonen ei päässyt vielä täyteen vautiin, vaikka saalistikin yhden syöttöpisteen. Hän pääsikin tuttujen pelaajien “ikämies”ketjuun Janne Pesosen ja Jussi Jokisen kanssa. Välillä ketjun pelaaminen näyttikin hyvältä ja on lupa odottaa kovia näyttöjä, kun muutaman ottelun totutteluvaihe on ohitse.

HIFK on ollut tällä kaudella vahvempi Kärppiä vastaan, mutta HIFK:n esitykset kotikaukalossa eivät ole olleet samalla tasolla, kuin vieraskaukalossa. Pidämme kuitenkin HIFK:ta ennakko suosikkina perjantain ottelun johdosta.

HIFK - Kärpät

HIFK - Kärpät1X2
888sport logo888SPORT2,654,002,28
22BET2,693,982,31

JYP – Ilves X (1)

JYP ja Ilves ovat kohdanneet tällä kaudella kolmasti ja JYP on voittanut kaikki ottelut suoraan täydellä ajalla. Molemmat joukkueet ovat perjantaina voittaneet ottelunsa. Kotikaukalossaan Jyp on kuitenkin pienoinen suosikki tässä ottelussa. Olemme kuitenkin tasapelin kannalla ja pinoisella varauksella kotijoukkueen puolesta.

Jukurit – Pelicans 2

Kummallakaan joukkueella ei ole enää panosta ottelussa. Nyt pelataan vain kunniasta ja ensi kauden pelipaikoista. Pelicans on voittanut kauden molemmat edelliset kohtaamiset, jonka takia pidämme Pelicansia vahvana suosikkina tässä ottelussa.

KooKoo – Lukko 1

KooKoo kaatui perjantaina niukasti 2 – 1 Ilveksen vieraana ja kohtaavat nyt Lukon, joka voitti vain vaivoin tyhjennysmyyntiä harjoittaneen Pelicansin. KooKoo on voittanut molemmat joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset, joten uskomme, että he voittavat Raumalaiset myös tässäkin ottelussa.

Saipa – Kalpa 1

Molemmat joukkueet ovat hävinneet edellisen ottelunsa, mutta Saipa on saannut valmistautua otteluun kaksi päivää enemmän ja keskinäisestä kolmesta ottelusta Saipa on poistunut kahdesta voittajana.

Näin ollen olemme vahvasti Saipan voiton kannalla.

Tappara – Sport 1

Joukkueet kohtaavat heti perjantain ottelun jälkeen jälleen uudelleen. Perjantaina Tappara voitti Vaasassa 3 – 1 ja nyt on odotettavissa huomattavasti selvempi ottelu. Emme usko Sportilla olevan juurikaan mahdollisuuksia Tampereella.

Ässät – TPS 1

Ässät voittivat joukkueiden kohtaamisen Turussa perjantaina 5 – 3 ja mikäli Ässät voittaa nyt TPS:än kotonaan rupeaa Playoffseihin pääsijä olemaan selvillä.

Vastaa